FRoSTA Foodservice w skrócie

O nas

FRoSTA Foodservice na Polskim rynku jest stosunkowo krótko, ale udało nam się zbudować silną pozycję wśród naszych klientów. Jesteśmy znani z wysokiej jakości produktów i otwartości na nowości. Poniżej kilka słów o nas.

FRoSTA Foodservice jest częścią FRoSTA Sp. z o.o. wchodzącej w skład FRoSTA AG.  

Od 1998 roku, kiedy w Polsce pojawiła się FRoSTA, w jej ofercie znaleźć można było pojedyncze  produkty skierowane do gastronomii.  

W 2010 roku zapoczątkowany został koncept FRoSTA Foodservice, mający ofertę nakierunkowaną wyłącznie na branże HoReCa. Od tamtego czasu wprowadziliśmy wiele nowych produktów, stając się specjalistami od mrożenia. Nasze paluszki rybne, ryby z pieca, ryby panierowane, dania gotowe, ryże oraz kasze można naleźć w wielu restauracjach, hotelach oraz jednostkach edukacyjnych.  

Niezmiennie na pierwszym miejscu stawiamy na najwyższą jakość naszych produktów oraz surowców, z których je wytwarzamy.  Bo najważniejsza jest dla nas satysfakcja naszych klientów i to dla nich chcemy cały czas rozwijać i udoskonalać naszą ofertę.