Agata Gwiazdowska

Agata Gwiazdowska - ambasadorka programu "FRoSTA dla Oświaty" i twórczyni e-booka "Gastronomia dla Najmłodszych"

Agata Gwiazdowska to ekspertka dziedzinie zdrowego żywienia dzieci. Już jako osiemnastolatka zdobyła rozgłos jako najmłodsza uczestniczka programu Hell’s Kitchen. Doświadczenie kulinarne zdobywała m.in. w warszawskiej restauracji Belvedere, a także pełniąc funkcję szefowej kuchni Ambasady oraz rodziny królewskiej Kataru.
Od ponad ośmiu lat prowadzi catering Pełny Brzuszek, dostarczając codziennie zdrowe posiłki do warszawskich szkół, przedszkoli i żłobków. Jest autorką programu kulinarnego dla dzieci GO-TU-JEMY w TVP ABC oraz twórczynią pierwszego w Polsce kulinarnego podcastu co przekazuJESZ., w którym rozmawia o emocjach i wartościach związanych z jedzeniem. Regularnie występuje w programach śniadaniowych, a jej przepisy ukazują się w magazynach takich jak Moje Gotowanie, Wysokie Obcasy, Gazeta Wyborcza i wielu innych.

Teraz dzieli się z Wami przepisami dla małych smakoszy oraz edukacyjnymi przemyśleniami z perspektywy profesjonalistki w branży HoReCa, ale także mamy siedmioletniej Heleny.

Katalog "Gastronomia dla najmłodszych - inspiracje dla stołówek, cateringów oświatowych oraz menu dziecięcego" to:

    16 smacznych i prostych przepisów dla menu dziecięcego. Zarówno dla oświaty jak i branży HoReCa.
    Przepisy rybne i wegetariańskie na podstawie jakościowych produktów FRoSTA Foodservice
    Praktyczne porady z perspektywy profesjonalisty w gastronomii oświatowej

Kliknij poniżej i pobierz katalog:

Masz pytania? Wypełnij formularz:

Zapoznałem się z polityką prywatności. Zgadzam się, że moje dane będą przechowywane w celu skontaktowania się ze mną oraz w celu uzyskania odpowiedzi na pytania.