Przepisów

Hot dog z chrupiącym filetem z pola, sosem tatarskim i sałatą lodową

Pyszne w pełni wegańskie danie, gotowe w kilka minut? To możliwe! Wypróbuj i sam się przekonaj jakie to proste.

20 minuty
porcje: 4
Przygotowanie
Składniki
Składniki oraz przygotowanie dla 4 osób
0.5 szt.
Sałata lodowa
4 szt.
Bagietka
4 szt.
Chrupiący filet Fish from the field
8 łyżek
Sos tatarski
1 szt.
Ogórek kanapkowy, pokrojony na 8 plasterków
4 łyżki
Prażona cebula
0.5 szt.
Miska rzerzuchy
Utensils
Deska do krojenia, nóż, kuchenka, patelnia

ZUBEREITUNG:

  1. Sałatę umyć i osuszyć, usunć szypułkę i pokroić w cienkie paski.
  2. Pieczywo oraz Roślinny filet rybny Fish from the field przygotuj zgodnie z instrukcją na opakowaniu.
  3. Na pieczywo połóż sałatę, następnie roślinny filet, plasterki ogórka i skrop sosem tatarskim. Posyp prażoną cebulą oraz rzerzuchą. I gotowe!

Smacznego,
Zespół FRoSTA Foodservice