Przepisów
Hot dog z chrupiącym filetem z pola, sosem tatarskim i sałatą lodową
Pyszne w pełni wegańskie danie, gotowe w kilka minut? To możliwe! Wypróbuj i sam się przekonaj jakie to proste.
20 minuty
porcje:
4
Przygotowanie
Składniki
Składniki oraz przygotowanie dla 4 osób
- 0.5 szt.
- Sałata lodowa
- 4 szt.
- Bagietka
- 4 szt.
- Chrupiący filet Fish from the field
- 8 łyżek
- Sos tatarski
- 1 szt.
- Ogórek kanapkowy, pokrojony na 8 plasterków
- 4 łyżki
- Prażona cebula
- 0.5 szt.
- Miska rzerzuchy
Utensils
Deska do krojenia, nóż, kuchenka, patelnia
ZUBEREITUNG:
- Sałatę umyć i osuszyć, usunć szypułkę i pokroić w cienkie paski.
- Pieczywo oraz Roślinny filet rybny Fish from the field przygotuj zgodnie z instrukcją na opakowaniu.
- Na pieczywo połóż sałatę, następnie roślinny filet, plasterki ogórka i skrop sosem tatarskim. Posyp prażoną cebulą oraz rzerzuchą. I gotowe!
Smacznego,
Zespół FRoSTA Foodservice