Pokazy kulinarne poświęcone żywieniu dzieci w placówkach oświatowych

Agata Gwiazdowska - ambasadorka programu "FRoSTA dla Oświaty" i prowadząca szkolenia

Agata to szefowa kuchni i ekspertka w dziedzinie zdrowego żywienia dzieci. Już jako 18-latka zyskała rozgłos jako najmłodsza uczestniczka programu „Hell's Kitchen”, a doświadczenie zdobywała w prestiżowych lokalach, m.in. Belvedere, Wino&Friends oraz w pałacu rodziny królewskiej Kataru. Od ponad ośmiu lat prowadzi catering Pełny Brzuszek, dostarczając codziennie zdrowe posiłki do warszawskich szkół, przedszkoli i żłobków.

Jest autorką programu kulinarnego dla dzieci GO-TU-JEMY w TVP ABC oraz twórczynią pierwszego w Polsce kulinarnego podcastu co przekazuJESZ., w którym rozmawia o emocjach i wartościach związanych z jedzeniem. Regularnie występuje w mediach jako komentatorka tematów żywieniowych i edukacyjnych. W mediach społecznościowych dzieli się wiedzą, przepisami i rekomendacjami dla rodzin z dziećmi.

Terminarz pokazów:

  • Pokaz kulinarny współorganizowany przez Oreco
    15.10.2025 - 15.10.2025
    10:30 - 13:30

    Hotel Regent, Warszawa

    Kontakt z dystrybutorem: biuro@oreco.pl

  • Pokaz współorganizowany z Menu Express
    28.10.2025 - 28.10.2025
    10:30 - 13:30

    Hotel Arche (Krakowska), Warszawa

    Zajrzyj na stronę partnera wydarzenia: https://menuexpress.pl/

  • Pokaz kulinarny organizowany przez FRoSTA Foodservice
    04.11.2025 - 04.11.2025
    10:30 - 13:30

    Hotel Marriott, Szczecin

    Więcej informacji: anita.radacz@frosta.com

Zapisz się na pokaz wypełniając formularz:

Zapoznałem się z polityką prywatności. Zgadzam się, że moje dane będą przechowywane w celu skontaktowania się ze mną oraz w celu uzyskania odpowiedzi na pytania.

Pobierz e-book z przepisami

Agata Gwiazdowska przygotowała dla klientów FRoSTA Foodservice wyjątkowy Katalog Inspiracji Kulinarnych – dedykowany placówkom oświatowym oraz szeroko pojętej gastronomii. To zestaw 16 sprawdzonych przepisów opartych na produktach rybnych i warzywnych z oferty FRoSTY, które dzieci naprawdę lubią i chętnie jedzą.

Postaw na rozwiązania, które działają – receptury sprawdzone w praktyce, idealne dla szkół, przedszkoli i innych placówek edukacyjnych.

Chcesz pobrać e-book? Kliknij tutaj