Pokazy kulinarne poświęcone żywieniu dzieci w placówkach oświatowych

Agata Gwiazdowska - ambasadorka programu "FRoSTA dla Oświaty" i prowadząca szkolenia

Agata to szefowa kuchni i ekspertka w dziedzinie zdrowego żywienia dzieci. Już jako 18-latka zyskała rozgłos jako najmłodsza uczestniczka programu „Hell's Kitchen”, a doświadczenie zdobywała w prestiżowych lokalach, m.in. Belvedere, Wino&Friends oraz w pałacu rodziny królewskiej Kataru. Od ponad ośmiu lat prowadzi catering Pełny Brzuszek, dostarczając codziennie zdrowe posiłki do warszawskich szkół, przedszkoli i żłobków.

Jest autorką programu kulinarnego dla dzieci GO-TU-JEMY w TVP ABC oraz twórczynią pierwszego w Polsce kulinarnego podcastu co przekazuJESZ., w którym rozmawia o emocjach i wartościach związanych z jedzeniem. Regularnie występuje w mediach jako komentatorka tematów żywieniowych i edukacyjnych. W mediach społecznościowych dzieli się wiedzą, przepisami i rekomendacjami dla rodzin z dziećmi.

Zarejestruj się wypełniając formularz:

Zapoznałem się z polityką prywatności. Zgadzam się, że moje dane będą przechowywane w celu skontaktowania się ze mną oraz w celu uzyskania odpowiedzi na pytania.

Pobierz e-book z przepisami

Agata Gwiazdowska przygotowała dla klientów FRoSTA Foodservice wyjątkowy Katalog Inspiracji Kulinarnych – dedykowany placówkom oświatowym oraz szeroko pojętej gastronomii. To zestaw 16 sprawdzonych przepisów opartych na produktach rybnych i warzywnych z oferty FRoSTY, które dzieci naprawdę lubią i chętnie jedzą.

Postaw na rozwiązania, które działają – receptury sprawdzone w praktyce, idealne dla szkół, przedszkoli i innych placówek edukacyjnych.

E-book obecnie niedostępny. Zajrzyj ponownie 1 października.