F1190A
Roślinny burger à la ryba, około 75 g

Produkt roślinny na bazie jasnych warzyw i owoców chlebowca różnolistnego (jackfruit), z częściowo odtłuszczoną mąką konopną i olejem lnianym, formowany, panierowany, wstępnie podsmażony, głęboko mrożony. Źródło kwasów tłuszczowych omega-3.

  • Rodzaj opakowania Karton
  • Wielkość opakowania ok 40 szt. 75 g
    = 3,0 kg
new
vegan

Składniki i wartości odżywcze

Składniki: Skorzonera 27 %, mąka PSZENNA, woda, owoc chlebowca różnolistnego (jackfruit) 7 %, olej słonecznikowy, smażona cebula 7 % (cebula, olej słonecznikowy), skrobia grochowa, częściowo odtłuszczona mąka konopna 4 %, fasola borlotti 3 %, kalafior 3 %, sól, olej lniany 1 %, musztarda (woda, nasiona GORCZYCY, ocet spirytusowy, sól, przyprawy (chilli, kurkuma), cukier), zioła (pietruszka, koper, szczypior), sok cytrynowy z koncentratu, drożdże, przyprawy (papryka, kurkuma), czosnek, cebula.

Produkt może zawierać: seler, mleko, soję, jaja.

  • Wartość energetyczna
    220 kcal / 930 kJ
  • Tłuszcz
    9,0 g
  • w tym kwasy tłuszczowe nasycone
    1,0 g
  • Węglowodany
    24,6 g
  • w tym cukry
    4,0 g
  • Białko
    7,1 g
  • Sól
    1,41 g
  • Wszystkie wartości odżywcze wyrażone są w jednostkach przypadających na 100 g produktu.

Przygotowanie

  • Piekarnik Piekarnik
  • Piekarnik konwekcyjno-mikrofalowy Piekarnik konwekcyjno-mikrofalowy
  • Frytownica Frytownica
  • Patelnia Patelnia
  • Garnek Garnek
  • Rozmrażanie Rozmrażanie
  • Profesjonalna mikrofala Profesjonalna mikrofala
  • Piec konwekcyjno-parowy Piec konwekcyjno-parowy

Gdzie to jest produkowane?

Wywołując mapę, zgadzasz się, że Twoje dane zostaną przekazane do Google i że przeczytałeś oświadczenie o ochronie danych.

Ratingi dla Roślinny burger à la ryba, około 75 g

Oceny (0)


Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Proszę wypełnić wszystkie obowiązkowe pola (*).

Ocena *
Zapoznałem się z polityką prywatności. Zgadzam się, że moje dane będą przechowywane w celu skontaktowania się ze mną oraz w celu uzyskania odpowiedzi na pytania.

Brak ocen