foodservice@frosta.pl

F6478G
Paluszki rybne MSC

Złote paluszki rybne o najwyższej zawartości ryby. Ok. 30 g, z fileta mintaja alaskańskiego (MSC). Chrupiąca panierka opracowana z myślą o piecu konwekcyjno-parowym. Produkt głęboko mrożony, wstępnie podsmażony. Praktycznie bez ości (PBO).

  • Rodzaj opakowania Karton
  • Wielkość opakowania ok 200 szt. 30 g
    = 6,0 kg
mcs certified
OK-plus

Składniki i wartości odżywcze

Składniki: Składniki: filet z mintaja alaskańskiego (65%), mąka pszenna, olej rzepakowy, skrobia ziemniaczana, woda, sól spożywcza, papryka, drożdże.
Może zawierać śladowe ilości: jęczmienia, żyta, owsa, skorupiaków, jaj, soi, mleka, selera, gorczycy.

  • Wartość energetyczna
    206 kcal / 865 kJ
  • Tłuszcz
    9,1 g
  • w tym kwasy tłuszczowe nasycone
    0,8 g
  • Węglowodany
    17,4 g
  • w tym cukry
    2,0 g
  • Białko
    13,3 g
  • Sól
    0,69 g
  • Wszystkie wartości odżywcze wyrażone są w jednostkach przypadających na 100 g produktu.

Przygotowanie

  • Piekarnik Piekarnik
  • Piekarnik konwekcyjno-mikrofalowy Piekarnik konwekcyjno-mikrofalowy
  • Frytownica Frytownica
  • Patelnia Patelnia
  • Garnek Garnek
  • Rozmrażanie Rozmrażanie
  • Profesjonalna mikrofala Profesjonalna mikrofala
  • Piec konwekcyjno-parowy Piec konwekcyjno-parowy

Gdzie to jest produkowane?

Wywołując mapę, zgadzasz się, że Twoje dane zostaną przekazane do Google i że przeczytałeś oświadczenie o ochronie danych.

Dystrybutor w regionie:

Produkty FRoSTA Foodservice dostępne są w: